Imorgon blå

popagandas andra dag bestod nog mest av en sensommar som vi tog farväl av. farväl utomhuskonserter och farväl lättklädda kläder. farväl utomhusparker och blommiga träd.
så vi dansade och njöt av det vi delade.

godnatt ännu en gång, debussy hälsar

Sailor blueförsta kvällen på popaganda:
vi sprang mellan alice hem - erikstalsbadet - mc donalds, blev lulliga och dansade fint till belle & sebastian innan tolvslaget. det var till och med sol!
så trevligt och nu säger jag godnatt,
(jag tror jag suttit med en sned rygg och det gör ont)
sov så gott kära

Norrut

jag kommer tillbaka imorgon och tittar in med lite bilder från popaganda.
det är också därför jag inte tittar in tidigare, det börjar verkligen bli höst nu!
Godnatt


Klara moln gröna skor

en måndag kan innehålla:

en läskande dryck

en hungrig mage

svalt väder

glada skutt

finklädda afrikaner


sammet och volanger

starka hjärtan

Innan vi åker in i stormen

jag satt precis och tänkte på hur det var för en tid sen. ungefär flera månader sedan. en tid då vi levde som spöken, i alla fall jag, och jag tänkte så annorlunda. löven hade fallit. det var mörkt för länge sedan och tillsammans med mina vänner satt jag på ett fik på söder. mitt ensamma hjärta var så stark att det knappt var kapabelt att känna minsta lycka. inte för mer än en halv dag. det var hemskt för på kvällen satt jag på min säng och tänkte "jag kan inte ens känna mig nöjd efter en trevlig kväll på ett mysigt fik". starkt som en brinnande eld. fridfullheten och botten av sanningen till det vackraste någonsin av ett brinnande träd. ungefär så. det låter väl som ingenting, men att ständigt känna sig olycklig och ofylld är en hemsk känsla. 
när jag tänker tillbaka på känslan och nu, kan jag knappt förstå den. som en blind hund. som hittar men ändå inte. nu har ju trädet växt, jag kan leva lycklig på alla stunder och fina händelser. alla små detaljer som jag oftast glömde bort. inte såg. bortom fåglarnas vingar av luft över taken.
det är viktigt att se hela bilden ibland, såsom det är viktigt att se de minsta kornen av damm. se dessa och kunna damma bort för att se ett helt nytt rum. ungefär.
nyckeln är kärlek. massor av kärlek. 
våga växa och våga ta itu med ett söndermalet hjärta. (fastän det kanske inte är rört).
le över att du lever och upplever.

jag har till exempel insett hur vinden påverkar min kropp, hur den får mig att flyga över hav, och känna historia. hur löven har sin eviga natur och historien bakom träden.
och hur ofantligt mycket jag älskar min familj och vänner, nära och kära. kapabel till att lyssna med alla öron och sinnen.
saker som gör livet så. fridfullt

Godnatt, ikväll är det fullmåne

Bortom normen

Jag tror inte att det finns något mer välbefinnnande än en lugn, behaglig själ.
idag är det en låtlista jag gjort, en pågående läxa och ett ensamt hem.(charles courtney curran)


Ytan är blå

en fin och bra film ni kan rekommendera?
kram

I feel lost (sail)godmorgon. au revoir simone i högtalarna. familjen läser. kollar ständigt mailen. beroende av musiken.
harmoni. han säger att vi två aldrig kommer känna fred, och jag tror honom.
hej hej se här vi målar hagar och vatten

Godnatt decades

dagar av regn och lite trötthet. dagar av hemmakvällar och mestadels inte mycket. dagar av biobesök och alldeles för mycket data. för mycket tankar på ingenting och för lite kärlek till sinnet. lugnet.
för mycket krångel som ingen förstår. hehe.
jag känner väl mest att jag måste sluta sitta och vänta på något stort och inse att skolan har börjat, hösten kommer och det finns mycket att göra i ord. inse. bara andas.
nu sitter jag hos mormor i en säng. känner ögonlocken. 
målar farmar på min hand.
(jag gjorde en spellista till richard min vän, ni kan få den också: där)
Godnatt godnatt

Dancing in my pj's
(jonathan pierce)


dagar av grönt ljus och country mile
godnatt min kära

vita pälsarnu ska jag träffa mina vänner och se lite mode på kungsträdgården. (och jag är sen)
Tuddelu!

Stockholm varmt hjärta

tillbaka på stockholms broar-
skolan och tröttheten härjar, det är väl dags för höst.
way out west var underbart, jag såg så många fina band, rörda sångare, dansande höfter. jag fångade lite stunder på film så nu i eftermiddag har jag klippt ihop dessa! varsågod mina kära, här är lite svävande vatten!


Kusten är klar!

hej hej nu far jag och kära vänner till göteborg och way out west!!
(jag är hungrig)

Mörkretvar på nationalmuseumet idag, för att se "hemma" utställningen. det var så vackra målningar, och jag fastnade mycket för denne konstnär, vilhelm hammershøi. en sådan otroligt vacker konst i sina drag och ljuset är de vackraste smekningarna över de skarpa föremålen och människorna.
jag är nöjd.

dag ut och dag in3 dagar innan way out west är jag på snudden till förskyld. tanken av att missa alla fina band gör ont i hjärtat, så jag kämpar för att inte sjunka ner på havsbotten. i samband med eventuellt regn, köpte jag ett par regn/sko-stövlar. (mestadels för att problemet med skor till en stadsfestival, ev regn och lera är lite knepig).
min tid spenderar jag vid min säng, med citron och honungste. kallt.
hejsvejs

Wisconsin

denna regniga dag har vi spenderat hos morfar. när vi kom hem igen rusade vi till tvn och såg don juan demarco som gick på kanal 5. efter att ha sett den 2 gånger nu känner jag mig ännu mer drömsk. jag funderar skarpt på att bura in mig i mitt rum. läsa skriva måla. brev. brev till en person som är långt borta men nära inuti. det är mycket mystik kring denna unga man, han är bortom verkligheten på något sätt. det är många okända hav, och jag tror inte att han vet att jag vill lära känna dem alla, en för en.

Kiss from the sea

igår for vi till mormor och åt kräftor!
(varmt)

leif var glad!vi blev nog mestadels mätta på brödet

vi karaktäriserade en dum servitris som jobbade på hotellet i turkiet förra året (haha)sen drack vi te ochpå hemvägen gick jag förbi boxar med fina ord.

just nu är jag irriterad över byggarbetare som inte bara trallar framför fönstret varje dag, utan nu sätter plast för det igen. lagom deprimerande. där gick det-fina-vädret-tänkandet och allt tänkbart

Tips från hjärteskärande dagar

det bästa sättet att torka sitt nagellack är att skriva på tangentbordet!


Austen

fann en vacker blus och halsband igår second hand. volanger och dröm

Båtar av skanseni förrigår gick jag, Alice och Anna (tre A) till skansen. vi åt picknick bland molnen (som blev regn) och tittade på vackra djur. det var längesedan så vi var där några timmar. när kvällen närmade sig satt vi i lusthuset i vitabergsparken. med högtalare, ljuva 70-tal och kroppen på rygg mot stjärnorna var det en underbar söndagskväll. syrsorna ekade.

Blå


RSS 2.0