Granar

fast i skogens mystik.

Aj aj, Kapten!

Nu reser jag till norrland. I ca 3 veckor. Jag kan väl inte påstå att det har varit mycket att se här i dagarna. Kanske har det med den rutinlösa vardagen, att bara göra det jag känner. Kameran har inte hängt med alls, och så har man ett fint resultat som är ingenting för er och dagarna flyger.
Men jag njuter iaf så mycket jag kan i hettan, är lite konstant trött.
Nu reser jag till en stuga där det finns hav 10 meter bort. Där ska vi måla, läsa, skriva, översätta och äta gott.
Jag hoppas hjärtligt att ni har det bra och tar vara på att det faktiskt är varmt och att det är okej att ligga med ryggen mot gräset en hel dag. För det är inte varje dag man kan göra det.
Hm. ja,
vi syns den 30e då,
hejsvejs båten!

Lockar bland vågor

Godkväll
har klippt det kort som få. (känner mig lite som betty i betty blue). men det är trevligt och fint! vad känner jag för att göra en sommarkväll? jo, äta jordgubbar och dricka mjölk. Kanske tills solen gått ner och upp.

Eluard

översätta orden han gav mig. det kan man ägna sig åt bland haven däruppe, hela dagarna. det kan man också göra förevigt i hjärtat. Blått
(min vän mitt hav)

Lyssna på Elvis

och det är soligt. dags att ge sig ut på lite äventyr på stan.
jag önskar er en trevlig onsdag!

Trocadero, ParisJag valde att ha med vinden för det var en del av denna vackra plats. 
(mormors stegrande irritation över den efterklängande försäljaren var så fint)

I ett rum därborta


söndag, i husby, en fin förort. där fyllde hon år, julia vår fina syster

<3

fin fondväggvi åt gott och degade i soffan, mest för värmen och den - energi den medför

men vi var glada att fira och det blev en fin födelsedagskväll


godnatt

Simmar bland fiskar

hej, hej. mycket moln, mörkblå himmel. sova. det var inte längesedan det var måndag. skrik på gatan lite tårar i hörnet. Fåglar som flyger. visslar. gåtor över något stort, som en björn bland skogen eller en främling i havet. vart hittar vi kärleken, i en känsla eller i en verklighet? finns det bland löver som faller och reser sig för tusentals år? andas de mellan partiklarna som vi inte ser. Det är nog allt och inget. Mycket fint och jag känner det som om det vore för alla dagar vi andas. det är fint när jag vaknar och fint när jag går och sover. som en saga. twilight-saga.
haha.
nej, hm
kärlek.

RSS 2.0